De Zorgconsulent is er voor u!

In dit nieuwsitem behandelen we de komende weken enkele belangrijke hulptools uit het NSP Zorgcollectief. Vandaag lichten we de belangrijke rol van de Zorgconsulent toe. Stel, u heeft specifieke zorg nodig of u twijfelt aan het kennisniveau van de specialist, leg het aan uw Zorgconsulent voor. Deze unieke afdeling van ONVZ, de zorgverzekeraar achter NSP Zorgcollectief, gaat dan voor u aan de slag. Ze kennen de Nederlandse zorg tot in detail en hebben contact met alle ziekenhuizen en specialisten.

De Zorgconsulent brengt uw zorgwensen en de juiste specialisten bij elkaar en regelt dan het ziekenhuis of de privékliniek met de beste zorgverlening. Groot voordeel is ook dat door deze actieve hulp de wachttermijn voor uw behandeling aanmerkelijk wordt verkleind. Voor onze relaties hebben wij in de afgelopen jaren reeds diverse keren in samenwerking met de Zorgconsulent uitstekende zorghulp kunnen bieden.

De Zorgconsulent; u staat er niet bij stil als u gezond bent maar een luisterend oor en actieve hulp bij een acuut medisch probleem is wel datgene waar u dan naar verlangt. Klankborden en gericht de beste zorg zoeken, dat geeft vertrouwen zodat u met een positief gevoel de behandeling tegemoet ziet.